Praktijk Silvius voor Voeding & Diëtiek

Wanneer een gezond leefpatroon een uitdaging is 

​Eten moeten we allemaal, maar soms blijkt het juiste eten een probleem te zijn. Of u nu moeite heeft om op gewicht te blijven, te maken heeft met een allergie of een intensieve sport beoefent, Paulette Silvius voorziet u van professionele ondersteuning om uw doel te bereiken.  

Wat is een voedingsdeskundige?

Een voedingsdeskundige informeert en adviseert u op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Gezien alle problematiek als onder- en overgewicht, ziektes, allergieën en dergelijke speelt de voedingsdeskundige tegenwoordig voor veel mensen een grote rol en draagt deze een steentje bij aan een gezondere maatschappij.​ Hierbij staat u als individu centraal, want eenieder heeft weer andere behoeften. 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

U neemt zelf contact op en maakt een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek gaan we kijken waar uw behoeftes en de noodzaak liggen. Vanuit daar wordt er een behandelplan opgestart met zeer frequente controlemomenten. Tijdens de controlemomenten wordt geprobeerd om u inzicht en handvatten te geven, zodat het behandelplan te allen tijde toepasbaar blijft in uw dagelijks leven.

Heeft u uw balans gevonden?
Houdt u uw energie op peil?
Weet u wat u eet?
Neemt u de tijd om voor u zelf te zorgen?
Beweegt u voldoende?
Laat u eens professioneel adviseren
Want eten is een feestje
Weet u wat u nodig heeft?