Over ons

Medisch Shiatsu therapeut Wilma van Voorst

Wilma van Voorst-Meereboer

Mijn naam is Wilma van Voorst en woon al jaren met plezier in Barneveld. Na geruime tijd als leerkracht binnen het onderwijs te hebben gewerkt, begon het studeren weer te kriebelen. 
Omdat mijn belangstelling niet alleen het onderwijs betrof, maar ook zeker uitging naar het medisch vlak, heb ik gekozen voor de opleiding tot medisch Shiatsu Therapeut

De Medisch Shiatsu Therapie is een erkende paramedische HBO-opleiding. De visie en werkwijze van deze behandelmethode pakte dusdanig uit, dat ik besloot van loopbaan te veranderen om mij zo helemaal op de Medische Shiatsu te kunnen richten. 

Medisch voedingsdeskundige Paulette Silvius

Paulette Silvius-Lakatos  

Mijn naam is Paulette Silvius en ik ben werkzaam als medisch voedingsdeskundige en gewichtsconsulent. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het medische circuit, maar door bezuinigingen heb ik de medische wereld even gedag moeten zeggen.

Mijn hart heeft daar echter toch altijd gelegen, dus ben ik weer de boeken ingedoken om uiteindelijk af te studeren als voedingsdeskundige; een baan die in de huidige maatschappij met o.a. suikerziekte, onder-/ overgewicht en allergieën, voor veel mensen een grote rol speelt. De opleiding tot voedingsdeskundige is een erkende HBO-opleiding.

Ook zonder problemen ben ik er voor alleen informatie, hetgeen tevens geldt voor scholen en sportclubs.

Paulette Silvius en Wilma van Voorst

Krachten gebundeld

Coaching Advies Training & Ondersteuning (CATO) 

Is voortgevloeid uit onze shiatsu- en voedingsbehandelingen/-consulten. Daar liepen we regelmatig tegen problemen aan van mensen die zij ervoeren tijdens hun dagelijks leven. Dit nam tijdens de behandelingen/consulten eigenlijk zoveel tijd in beslag dat dit ten koste ging van de behandeling zelf. 

Al werkende kwamen wij erachter dat we samen een zeer goed team vormden tijdens deze sessies en voor we het wisten was CATO geboren. We vullen en voelen elkaar goed aan en dat werkt in uw voordeel.