Coaching Advies Training & Ondersteuning

CATO staat voor professionele begeleiding waarbij u wordt ondersteund bij het behalen van de door uw gekozen doelen

​Coaching

Vaak wordt Gezondheidspraktijk Jonkershof ingeschakeld om mensen te helpen bij hun ontwikkeling. Dit kan ontwikkeling op de werkvloer betekenen, maar ook persoonlijke ontwikkeling. U zou kunnen denken aan een andere invulling geven aan het dagelijks leven tot aan allerlei ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Het betreft dus zeer uiteenlopende situaties.

Advies

Wij proberen door gesprekken u zicht te laten krijgen op uw handelen. Door te motiveren en te stimuleren proberen wij uw gedrag positief te beïnvloeden. Oefeningen en opdrachten zorgen ervoor dat uw gedrag inzichtelijk wordt en daardoor toepasbaar in het dagelijks leven.

Training

Door middel van praktische oefeningen is de training erop gericht om u te laten ervaren dat gedrag te veranderen is, waardoor u sterker en zelfverzekerder in het leven gaat staan.
De opdrachten zijn passend bij elk individu.

Ondersteuning

Heeft u een praktische vraag of heeft u behoefte aan een klankbord buiten de contactmomenten om? Dan kunt u gebruikmaken van een groepsapp die wij per individu zullen aanmaken. Op deze wijze kunnen wij u op elk moment ondersteuning bieden bij vragen of problemen.

Wie zijn wij?

Ondanks dat wij geen BIG-geregistreerde psychologen zijn, hebben wij wel de nodige kennis en kunde opgedaan in eerdere werkvelden. Het feit dat wij niet BIG-geregistreerd zijn geeft dan ook aan dat u niet in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de ziektekostenverzekeraars.

Kosten

​Wij hebben geconstateerd dat er een grote behoefte is aan laagdrempelige, maar ook deskundige begeleiding van een grote groep mensen. Dit heeft ons doen besluiten om per consult een gering bedrag te vragen, te weten € 45,- per uur.